fbpx

Neni Plus

neniplus beograd
NENIPLUS
_

O nama

INVENT 4YOU INŽENJERING D.O.O je građevinska firma nastala nakon uspešnog rada sa s.z.r. NENIPLUS

INVENT 4YOU INZENJERNIG D.O.O je firma koja u svom timu okuplja mlade stručnjake osposobljene za izvođenje svih vrsta građevinskih radova, koji su uvek spremni da izađu u susret vašim potrebama na optimalan način, obezbeđujući vam maksimalan kvalitet.
Gradnja budućeg doma predstavlja značajan korak u životu svakog pojedinca. Kako bi Vam ceo postupak gradnje budućeg doma bio što lakši, gradnju trebate poveriti firmi s iskustvom u projektovanju i građenju.
Naša osnovna delatnost je izgradnja porodičnih kuća po sistemu ključ u ruke, kao i adaptacija stanova.
U nasoj ponudi postoji i izvodjenje gradjevinsko zanatskih radova sa vašim materijalom. Dugogišnje iskustvo u ovoj oblasti, kratki rokovi izgradnje i mnoštvo zadovoljnih klijenata dobra su preporuka da se opredelite za nas.

Radove izvodimo po svim standardima sa najkvalitetnijim materijalima, po Vašoj meri i želji. Ako nemate ideju kako vasa kuća treba da izgleda, samo nam se javite, tu smo da Vam pomognemo oko ideje i izbora materijala.

zadovoljna-porodica-novom-kucom
Ključ u ruke
_

Zašto izabrati nas ?

Trudimo se da zadovoljstvo kupaca bude na zavidnom nivou i da preporuka bude naš najbolji marketing. Osim toga, posebno razvijamo odnos sa kupcem od samog početka saradnje. Za nas je kupac najbitniji saradnik, a uz naše edukativno delovanje, kupac stiče dosta znanja iz ove oblasti tako da može svoje ideje da pretoči u realnost, ali sa raspoloživim i planiranim finansijskim sredstvima.

100%

Projektovanje/planiranje kuća

100%

Izgradnja tipskih, gotovih kuća

100%

Adaptacija stanova, kuća

100%

Izgradnja višestambenih objekata