Usluge

USLUGE
_

Čime se bavimo

INVENT 4YOU INZENJERING D.O.O je građevinska firma nastala nakon uspesnog rada sa s.z.r NENIPLUS. INVENT 4YOU INZENJERNIG D.O.O je firma koja u svom timu okuplja mlade stručnjake osposobljene za izvođenje svih vrsta građevinskih radova, koji su uvek spremni da izađu u susret vašim potrebama na optimalan način, obezbeđujući vam maksimalan kvalitet.

Ukoliko imate ideju kako želite da izgleda Vaš dom iz snova, a nemate građevinsku dozvolu, naš tim iskusnih arhitekata i građevinskih inženjera će Vas sprovesti kroz čitav proces dobijanja građevinske dozvole.
Zadovoljni klijenti koji uživaju u svom novom domu su naš najbolji dokaz uspeha.

Želite da sagradite kuću, ali nemate ideju kako bi ona mogla da izgleda, uz pomoć našeg tima arhitekata i graðevinskih inženjera možete osmisliti izgled Vašeg doma,  ili se pak odučiti za naše tipske kuće po sistemu “ključ u ruke” i glavni projekat kuće dobiti GRATIS.

Radimo delimične i potpune adaptacije stanova i poslovnih prostora. Pronašli ste stan u kojem Vam se ne dopada unutrašnjost ili raspored prostorija i želeli biste da ga prilagodite sopstvenim potrebama. Mi smo tu da vaše ideje sprovedemo u delo.

Ovlašćeni smo izvođači od strane Ytong-a. Ytong je visokokvalitetan materijal za građenje koji garantuje vredne i trajne građevine uz maksimalnu uštedu vremena i novca.
Ytong materijal ne akomulira toplotu, a ta njegova osobina doprinosi velikoj uštedi energije.

Pored naše osnovne delatnosti, izgradnja kuće “ključ u ruke”, vršimo i izgradnju višestambenih i poslovnih objekata.
Trenutno je u toku izgradnja stambenog kompleksa u Krnjači, a možemo se pohvaliti i sa velikim brojem kompanija koje su nam ukazale poverenje i odabrali baš nas za izgradnju i adaptaciju svog poslovnog prostora.
Vodeći stručnjak za kompletna krovna rešenja. BRAMAC je samostalna austrijska kompanija i član je MONIER grupe koja je jedna od vodećih kompanija u oblasti krovnih materijala. Bramac je sinonim za kvalitet i inovaciju, a pored toga i pravi užitak za oko.

Stedljive kuće