Kako bismo Vam olakšali put do Vašeg idealnog doma, naša firma u saradnji sa kompanijom Xella omogućila je da se pre gradnje sami uverite u naš rad.

OTVARANJE REKLAMNE KUĆE

Šta mi radimo

Katalog naših kuća

YTONG KUĆE

U saradnji sa Xella Srbija, kompanije koja proizvodi YTONG građevinski materijal, predstavljamo Vam jedanaest idejnih rešenja za izgled Vašeg novog doma.

TIPSKE KUĆE

Kao firma koja se godinama bavi izgradnjom porodicnih kuca spremili smo za Vas 13 modela tipskih kuca u razlicitom cenovnom rangu I razlicitom nivou opremljenosti.

NENI PLUS

Izgradnja kuća Ključ u ruke

POSTOJE DVE FAZE IZGRADNJE KUĆA

  • SIVA FAZA

    Siva faza podrazumeva završetak grubih građevinskih radova, koji se sastoje od iskopa, temelja, zidova i krova.To bi značilo da je objekat pokriven i dovoljno zaštićen za naknadno otpočinjanje faze zanatskih i završnih radova.

  • KLJUČ U RUKE

    Kod ovog nivoa gradnje dobijate kompletan objekat spreman za useljenje, i na Vama je samo da kupite nameštaj. S tim u vezi podrazumeva se izvođenje kompletnih radova na kući od temelja do krova. Izgradnja „ključ u ruke“ moze da podrazumeva i izradu idejnog rešenja, glavnog projekta i svih potrebnih dokumenata za građevinsku dozvolu.

Izgradnja vaše kuće iz snova

Porodična kuća je prostor gde treba da provedete ceo život, shodno tome treba da bude osmišljena tako da u potpunosti odgovara Vašim afinitetima, da bude funkcionalna I da zadovoljava visoke estetske kriterijume.
Vi I mi imamo isti cilj-da dodjemo do Vaseg doma iz snova.

Koliko košta vaša kuća ?

SIVA FAZA

Grubi građevinski radovi

KLJUČ U RUKE

Izgradnja kuće ključ u ruke

PROJEKAT

Kratak tekst o projektu

KLIJENTI

Zadovoljni klijenti su naša preporuka

Trudimo se da zadovoljstvo kupaca bude na zavidnom nivou i da preporuka bude naš najbolji marketing. Osim toga, posebno razvijamo odnos sa kupcem od samog početka saradnje. Za nas je kupac najbitniji saradnik, a uz naše edukativno delovanje, kupac stiče dosta znanja iz ove oblasti tako da može svoje ideje da pretoči u realnost, ali sa raspoloživim i planiranim finansijskim sredstvima.

Klijenti i partneri

U izgradnji i adaptaciji stambenih objekata sarađujemo sa proverenim i sigurnim partnerima.

Scroll to Top